Boekpresentatie & lezing: Zaanse verhalen 2021: 36 molens aan de Kalverringdijk

Boekpresentatie & lezing: ‘Zaanse verhalen 2021: 36 molens aan de Kalverringdijk’

Auteur en molenautoriteit Ron Couwenhoven brengt ieder jaar een boek uit dat ingaat op een specifiek onderwerp binnen de Zaanse molengeschiedenis. Onderhoudend en informatief neemt hij de 36 molens onder de loep die in de loop der eeuwen aan de Kalverringdijk hebben gestaan. Na al die eeuwen staan er gelukkig nog steeds een paar unieke molens, zoals De Ooievaar en De Bonte Hen.
De lezing kan op geen betere plek plaatsvinden dan in het Molenmuseum aan de Kalverringdijk 30 op de Zaanse Schans. Ron Couwenhoven presenteert hier zijn nieuwe boek ‘Zaanse verhalen 2021: 36 molens aan de Kalverringdijk’ en licht de inhoud toe.

Alle bijeenkomsten zijn kleinschalig en geven plek voor ongeveer 25 gasten. Plaatsen worden toegekend bij binnenkomst. Hieronder genoemde prijzen zijn inclusief koffie en thee.

36 molens aan de Kalverringdijk (boekpresentatie & lezing):
Datum: Zaterdag 20 november van 15.00 uur tot 17.00 uur. Entree: € 25,-, inclusief een exemplaar van het boek ‘36 molens aan de Kalverringdijk’. Aanmelden: kan tot 11 november. Bezoekers kunnen hiervoor hun naam, telefoonnummer en aantal kaarten onder vermelding van ‘De 36 molens’ doorgeven aan [email protected].