WORD LID VAN ONZE VERENIGING

Als u vindt dat molens onlosmakelijk horen bij het Zaanse landschap, dan voel u zich thuis bij De Zaansche Molen. Op onze beurt doen wij een beroep op al die mensen die vinden dat de molens in de Zaanstreek behouden moeten blijven. Want dat gaat niet vanzelf. Het in bedrijf houden van deze monumenten kost veel geld. Dus word lid van De Zaansche Molen!

Wat kost een lidmaatschap?

Voor slechts € 32,50 per jaar bent u lid en steunt u onze mooie molenvereniging. Jeugdleden tot 18 jaar hebben € 5,00 korting.

Wat krijg ik er voor terug?

• gehele jaar gratis toegang tot de molens (met 1 introducé en maximaal 2 kinderen t/m 12 jaar);
• gehele jaar gratis toegang tot het Molenmuseum (met 1 introducé en maximaal 2 kinderen t/m 12 jaar);
• regelmatig een digitale nieuwsbrief;
• 4 x per jaar het magazine De Windbrief;
• mogelijkheid je in te zetten als vrijwilliger.

Wij wijzen u nadrukkelijk op het feit dat uw lidmaatschap niet gebruikt kan worden voor commerciële doeleinden. Bent u touroperator of gids en wilt u met gasten de molens bezoeken, neemt u dan contact op met ons via [email protected].

Pas kwijt? Geen probleem. Stuur ons een mail of bel.
De kosten voor een vervangende pas bedragen € 4,95. U kunt dit overmaken op IBAN NL66 INGB 0000 563469 t.n.v. De Zaansche Molen o.v.v. vervangende pas en postcode en huisnummer.

Uw gegevens worden vastgelegd door De Zaansche Molen en zullen niet worden verstrekt aan derden. Het doel van het vastleggen is om u op de hoogte te houden over onze acties en ontwikkelingen over onze molens en het museum. Indien u dit niet prijs op stelt, dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Kijk hier voor ons privacybeleid.


Uw lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd, tenzij u uw lidmaatschap wenst te beëindigen. Dit kan door een schriftelijk opzegging, die uiterlijk 3 maanden voor de datum van verlenging bij ons binnen dient te zijn. U kunt uw opzegging sturen naar [email protected] o.v.v. uw lidmaatschapsnummer, naam en adres.

Schrijf je hier in

Velden met een * zijn verplicht