NieuwsVacature2023
Gezocht enthousiaste vrijwilligers publieksontvangst

Ben je minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar, ben je sociaal vaardig, stressbestendig en flexibel? En beheers je naast het Nederlands ook de Engelse taal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Museumbalie
In het Molenmuseum worden onze gasten mede door vrijwilligers ontvangen. Dit houdt in de kaartverkoop aan de kassa, verkopen van museumproducten uit de museumwinkel en uitleg geven over het bezoek.
Publieksontvangst bij de molens
Voor de molens zoeken wij kassamedewerkers en rondleiders. De kassamedewerker verkoopt of scant de tickets en geeft algemene informatie over wat er in de molen zoal te zien is. De rondleider ontvangt de bezoekers en legt uit wat voor molen het is, hoe de molen werkt, wat er gemaakt wordt en bij een goede wind kan de productie live worden getoond.

  • Je wordt uitgebreid ingewerkt
  • Je wordt onderdeel van een groep bevlogen medewerkers en vrijwilligers binnen vereniging De Zaansche Molen met wereldberoemde molens, met grote bekendheid in de Zaanstreek,
   de erfgoedwereld en daarbuiten
  • Je levert een bijdrage aan onze maatschappij en aan ons ongeëvenaard erfgoed
  • Vrijwilligersvergoeding mogelijk
  • Leeftijd 16 t/m 75 jaar

Wij vragen
Beschikbaar op korte termijn en minimaal 1 dagdeel per week (ma-zo)
Gastvrije mensen die sociaalvaardig zijn en naast het Nederlands tenminste de Engelse taal beheersen. Stressbestendig en flexibel.

Neem contact op voor meer informatie met Sjoerd Meijeringh: [email protected]

Of Meld je aan en wij nemen contact met je op.