Nieuws2023Thema vier: molens in de herfst
Thema vier: molens in de herfst
NIEUW FOTOWEDSTRIJD THEMA: MOLENS IN DE HERFST

De Zaansche Molen heeft het vierde thema van de fotowedstrijd “Het Perfecte Plaatje” met enthousiasme aangekondigd. Na het succes van het vorige thema, “Molens met dieren,” is het nu tijd voor de een na laatste uitdaging: “Molens in de herfst.”

We dagen alle deelnemers uit om de molens vast te leggen in het vochtige, grijze en koude herfstweer van het huidige seizoen. Dit thema is ontworpen om de creativiteit van fotografen aan te wakkeren en een frisse kijk te bieden op deze iconische Nederlandse bezienswaardigheden.

Belangrijke Data:

  • Je kunt je inzendingen voor het nieuwe thema insturen van 6 oktober tot en met 19 oktober 2023.

Winnaar van het vorige thema: “Molens met dieren” We zijn verheugd om de winnaar van het vorige thema, “Molens met dieren,” bekend te maken: de foto van Marc Pot heeft de overwinning behaald!

Terugblik op het vorige thema: Molens met dieren Het vorige thema, “Molens met dieren,” heeft fotografen uitgedaagd om de Zaanse Molens vast te leggen in samenspel met dieren op de foto. De inzendingen voor dit thema hebben de veelzijdigheid en schoonheid van deze historische molens in al hun glorie laten zien.

Inzendingen en regels:

  • Je kunt je foto’s insturen via e-mail naar [email protected].
  • De foto’s moeten in .jpg-formaat zijn en een minimale resolutie hebben van 1.800 pixels breed (landschapsoriëntatie) of 1.800 pixels hoog (portretoriëntatie), met een bestandsgrootte tussen 3 MB en 10 MB.
  • Zorg ervoor dat je bij je inzending je naam, telefoonnummer, e-mail en sociale media-accounts vermeldt.
  • Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je akkoord met het rechtenvrije gebruik van je foto door De Zaansche Molen na afloop van de wedstrijd.
  • Vergeet niet je foto te delen op je eigen Instagram- of Facebook-account en ons te taggen @dezaanschemolen!

We kijken uit naar de creatieve inzendingen voor het nieuwe thema en de spannende onthulling van de winnaar van het vorige thema. Blijf ons volgen op onze officiële social media-kanalen en in onze digitale nieuwsbrief voor verdere updates en aankondigingen.

Voor meer informatie en updates, bezoek onze website op www.dezaanschemolen.nl of volg ons op Instagram en Facebook: @dezaanschemolen.

Laten we samen de schoonheid van molens en dieren vastleggen en deelnemen aan dit boeiende fotografische avontuur. Veel succes!