2023Nieuwsthema drie fotowedstrijd 2023: molens met dieren
Fotowedstrijd het perfecte plaatje thema molens in de weerspiegeling - foto Kees Jak
NIEUW FOTOWEDSTRIJD THEMA: MOLENS MET DIEREN

De Zaansche Molen, de bewaarder van het rijke erfgoed van Nederlandse molens, is verheugd om het derde thema van de populaire fotowedstrijd “Het Perfecte Plaatje” aan te kondigen. Na een succesvolle vorige editie met het thema “Molens in de weerspiegeling,” is het tijd voor een nieuw uitdagend onderwerp: “Molens met dieren.”

Deelnemers worden uitgenodigd om de unieke charme van historische molens vast te leggen terwijl ze worden vergezeld door dieren, groot of klein. Dit thema is ontworpen om de creativiteit van fotografen te prikkelen en een frisse kijk te bieden op deze iconische Nederlandse bezienswaardigheden.

Belangrijke Data:

  • Inzendingen voor het nieuwe thema zijn welkom van 22 september tot en met 6 oktober 2023.
  • De winnaar van het vorige thema, “Molens in de Weerspiegeling,” zal op 29 september 2023 worden bekendgemaakt.

Vorige thema: Molens in de weerspiegeling
Het vorige thema, “Molens in de weerspiegeling,” heeft fotografen uitgedaagd om de Zaanse Molens vast te leggen te midden van prachtige weerspiegelingen in water, glas of andere oppervlakken. De inzendingen voor dit thema hebben de veelzijdigheid en schoonheid van deze historische molens in al hun glorie laten zien.

Inzenden en Regels:

  • Foto’s kunnen worden ingediend via e-mail naar [E-mailadres].
  • De foto’s moeten in .jpg-formaat zijn en een minimale resolutie hebben van 1.800 pixels breed (landschapsoriëntatie) of 1.800 pixels hoog (portretoriëntatie), met een bestandsgrootte tussen 3 MB en 10 MB.
  • Vermeld bij de inzending je naam, telefoonnummer, e-mail en sociale media-accounts.
  • Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je akkoord met het rechtenvrije gebruik van je foto door De Zaansche Molen na afloop van de wedstrijd.

We kijken uit naar de creatieve inzendingen voor het nieuwe thema en de spannende onthulling van de winnaar van het vorige thema. Blijf ons volgen op onze officiële social media-kanalen en in de digitale nieuwsbrief voor verdere updates en aankondigingen.

Voor meer informatie en updates, bezoek onze website op www.dezaanschemolen.nl of volg ons op Instagram en Facebook: @dezaanschemolen.

Laten we samen de schoonheid van molens en dieren vastleggen en deel uitmaken van dit boeiende fotografische avontuur. Veel succes!