NieuwsEducatie2023
Rabobank schenkt ruim €1500 aan educatieproject

Rabobank schenkt ruim €1500 aan educatieproject

Vandaag werden wij aangenaam verrast met een prachtige cheque van de Rabobank, uitgereikt door Ariënne Kooter.

Dankzij de stemmers van de Rabobank hebben wij € 1584,67 ontvangen voor ons nieuw te ontwikkelen educatieprogramma ‘Op je klompen naar je werk’. Onlangs deden we een oproep aan jullie om te stemmen voor dit programma via de RABO Club Support-actie, en velen van jullie hebben gehoor gegeven aan die oproep.

Ariënne Kooter, Directeur Coöperatieve Rabobank, deelde deze mooie woorden met ons: “ik wil jullie vereniging complimenteren met het prachtige erfgoed dat jullie onderhouden en openstellen met inzet van zoveel vrijwilligers.”

Katelijne Prinsenberg, directeur-bestuurder De Zaansche Molen, benadrukte: “Wij zijn enorm blij met deze steun. Hierdoor kunnen we een nieuw educatieproject opzetten, ‘Op je klompen naar je werk’, waarbij kinderen in de Zaanstreek leren en ervaren hoe het vroeger was als kind om op de molen te moeten werken in plaats van naar school te mogen.”

En coördinator educatie, Resi Veenman, is verheugd dat we met het educatieteam nu aan de slag kunnen om dit belangrijke initiatief te realiseren.

We willen iedereen die heeft gestemd van harte bedanken! Jullie steun en betrokkenheid maken een groot verschil en helpen ons om dit educatie-initiatief te verwezenlijken. Samen maken we geschiedenis toegankelijk en inspirerend voor de volgende generatie.