2022NieuwsVacature
Vacature directeur-bestuurder De Zaansche Molen

Vacature directeur-bestuurder

Vereniging De Zaansche Molen en de bijbehorende Stichting Wind Molen Compagnie zoeken een

directeur-bestuurder
0,8 fte (32uur)

Als directeur-bestuurder van de De Zaansche Molen en de Wind Molen Compagnie ben je verantwoordelijk voor behoud, beheer en exploitatie van de Zaanse industriemolens en voor het Molenmuseum. Je draagt zorg voor beleid, personeel, financiën, bedrijfsvoering en het totaal aan activiteiten, te midden van de dynamiek van toerisme en uiteenlopende stakeholders op de Zaanse Schans. Je maakt het Zaans molenerfgoed toegankelijk voor een breed publiek en zet je vol energie in voor de verdere professionalisering van de organisatie. Je geeft op enthousiasmerende wijze leiding aan het team van 15 medewerkers (9,2 fte) en 300 vrijwilligers. De omzet van de bedraagt ca. € 1,5 mln per jaar.

Als directeur-bestuurder rapporteer je aan de raad van toezicht. In overleg met de raad van toezicht stel je jaarlijks een strategisch plan en bijbehorend budget vast. Je bent verantwoordelijk om de daarin gestelde doelen te behalen binnen de gestelde (financiële) kaders.

Uitgebreide informatie: klik hier.

Belangstelling?

De werving- en selectieprocedure wordt begeleid door cultureel searchbureau Marina Wijn Consultants. Contactpersoon voor deze vacature is Maartje Broekhans. Wij ontvangen je sollicitatie (CV en motivatiebrief) graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk zondag 9 oktober 2022 via [email protected]. Er zal een referentiecheck plaatsvinden en een assessment kan deel uitmaken van de procedure.