2023NieuwsVacature
Vacatures in de Raad van Toezicht

Vereniging De Zaansche Molen is bijna honderd jaar oud en heeft als doel het Zaans molenerfgoed te behouden voor de toekomst en de kennis over en liefde voor de industriemolens te vergroten. Een aantal bezorgde Zaankanters vreesde in 1925 dat alle industriemolens zouden worden gesloopt en vervangen door moderne fabrieken. Zij namen het initiatief om vereniging De Zaansche Molen op te richten. Inmiddels is De Zaansche Molen een vrijwilligersorganisatie met bijna 4.000 leden die toekomst geeft aan de dertien industriemolens die ze in eigendom heeft en aan het bijzondere verhaal van de 1.100 Zaanse molens die de Zaanstreek ooit rijk was.
Dat verhaal wordt verteld in de molens zelf en in het Molenmuseum op de Zaanse Schans.

Nu de Algemene Leden Vergadering (ALV) van De Zaansche Molen onlangs heeft besloten de organisatie van de vereniging te wijzigen van het bestuursmodel naar een Raad van Toezicht-model, zijn er twee vacatures ontstaan in deze Raad van Toezicht. Alle zeven leden van de Raad brengen ieder een specifieke deskundigheid in maar er ontbreken nog twee profielen, namelijk op het gebied van financiën en op cultureel erfgoed. Heeft u op een van deze vakgebieden kennis en ervaring, dan is het lidmaatschap van de Raad van Toezicht van de dynamische vereniging De Zaansche Molen wellicht iets voor u!
Klik hier voor meer informatie

Meer informatie

PublicSpirit kan u meer informatie verschaffen over deze functie. Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Jetske Goudsmit. Hebt u vragen over de sollicitatieprocedure, dan kunt u terecht bij Sandy van Soest, projectassistente. Beiden zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer van PublicSpirit: 033 445 90 50. U kunt uw vraag tevens per e-mail aan ons voorleggen: [email protected].

Solliciteren

U kunt reageren tot en met 1 september 2023.

Uw sollicitatie kunt u indienen via onze website (www.publicspirit.nl). Vanuit de vacature op de website kunt u via ‘direct solliciteren’ een motivatiebrief (met vermelding van referentienummer 8038) en een cv indienen.
Als wij uw sollicitatie hebben ontvangen, krijgt u een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging per e-mail. Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.