STEUN VAN HET BEDRIJFSLEVEN

Uit de meer dan 1.100 molens, die ooit in de Zaanstreek hebben gestaan zijn vele noemenswaardige bedrijven voortgekomen, die vandaag de dag nog een prominent onderdeel zijn van de Nederlandse economie. De molens zijn dus letterlijk de geschiedenis van vele bedrijven. De Zaansche Molen heeft verschillende mogelijkheden waarmee bedrijven ons kunnen ondersteunen. Neem voor meer informatie over sponsoring en ondersteuning contact op met ons via [email protected]. De Zaansche Molen zet zich in voor het behoud van de Zaanse industriemolens. Een steuntje in de rug van het bedrijfsleven kan zij daarbij best gebruiken. De molens hebben tenslotte eeuwenlang het bedrijfsleven gesteund. En dat is bescheiden uitgedrukt, want de molens waren het bedrijfsleven. Uit de meer dan duizend molens, die ooit in de Zaanstreek hebben gestaan, is een groot deel van de huidige economische activiteiten voortgekomen.

Bedrijfslid worden?
Wij bieden u naast sponsormogelijkheden ook de mogelijkheid om als bedrijf lid te worden van onze vereniging. De kosten van het bedrijfslidmaatschap bedragen € 330 per jaar (12 maanden), exclusief BTW.

Tegenprestaties
Uiteraard heeft De Zaansche Molen het bedrijfsleven ook veel te bieden, zoals:
• één lidmaatschapskaart (voor maximaal 4 personen per bezoek) om gratis de molens en het Molenmuseum te bezoeken;
• de mogelijkheid om met een groep van maximaal 20 personen één van onze industriemolens te bezoeken.
• uw bedrijfslogo vermeld onderaan deze pagina met link naar uw website.
• vier keer per jaar het verenigingsmagazine De Windbrief op uw bedrijfsmat.

 

Wij wijzen u nadrukkelijk op het feit dat uw lidmaatschap niet gebruikt kan worden voor commerciële doeleinden. Bent u touroperator of gids en wilt u met gasten de molens bezoeken, neemt u dan contact op met ons via [email protected].

Inschrijven bedrijfslidmaatschap

Velden met een * zijn verplicht

    ONZE BEDRIJFSLEDEN